Större Renoveringar I Fastigheten

Bor du i lägenhet antingen en hyresrätt eller bostadsrätt så kan det komma större renoveringar i fastigheten som du blir berörd av. Stambyte är en sådan renovering. Speciellt om det är äldre fastigheter och detta inte blivit gjort sedan huset byggdes. Cirka 50 år så behöver man utföra denna typen av renovering.

Här kan du läsa mer om hur ett stambyte går till och vilka metoder som är brukliga i dag. Vad du som boende behöver tänka på är kanske i första hand att fly fältet. Det är inte allt för trevligt att bo kvar i lägenheten under den tid de är i ditt badrum och kök och håller på. Så se till att få veta när det är dags för just din lägenhet så du kan flytta in hos bekanta under tiden.

Det ökan även vara andra typer av renoveringar som gör att du som bor i lägenheten blir påverkad. Fönsterbyte kan vara en sådan renovering. Det är viktigt att dessa renoveringar görs så fastighetens värde bibehålls eller för den delen ökar tack vara de renoveringar som görs. Så klart så kostar dessa renoveringar och om du har en bostadsrätt så är det din bostadsrättsförening som bekostar renoveringarna.

You May Also Like