Kom Igång Med Microsoft Teams

Oavsett om du vill hålla i en utbildning, delta i ett möte, eller arbeta kring ett gemensamt projekt är Microsoft teams kommunikationsplattformen för dig. Du kan delta på möten online oavsett var du befinner dig, och det är inte längre än ett klick bort. Med Teams kan du samtala, chatta samt dela filer. Verktyget är ett stöd för dig i alltifrån professionella möten eller samtal med vänner och familj.

Många funktioner kostnadsfritt

Anslut till ett Teams möte närsomhelst från varsomhelst oavsett om du har Teams konto eller inte. Har du inget Microsoft Teams konto följer du anvisningarna för att koppla upp dig som gäst. För grundläggande funktioner kan du använda Teams kostnadsfritt. Om du har OneDrive, Skype, Outlook eller Xbox Live så har du redan ett konto. Annars kan du enkel skapa ett kostnadsfritt konto hos Microsoft.

Om du använder gratisversionen finns möjlighet att ansluta upp till 100 deltagare till ett och samma möte. Under pandemin har gränsen tillfälligt höjts till 300 deltagare.

Mångsidighet med avancerade funktioner

För att du ska dra nytta av avancerade funktioner som exempelvis längre mötestider, kan du använda Microsoft Teams som en del av Microsoft 365. Det är dina behov som styr och du kan alltid kontakta experter specialiserade på Teams olika funktioner för att få veta mer.

You May Also Like