Marknadsföring Genom Profilprodukter

Som lotsen sa om båtar i mörker, syns du inte så finns du inte. Det är också sant om företag, syns du inte så finns du inte. Det är därför mycket viktigt att ditt företag syns i så många sammanhang som möjligt. Det gör du lättast med hjälp av din logga eller text på profilprodukter. Se här om du kan hitta något passande till ditt företag.

Vid företagsmässor och andra event är det nära nog nödvändigt att ha någon form av give aways. Något att sätta i händerna, exempelvis en penna, på den som besöker din monter och som också kan vara en framtida kund. Här gäller det att du är lite eftertänksam så att produkten du ger bort förstärker ditt företagsbudskap. Håll dig också till sanningen om du använder miljöpåståenden i ditt budskap.

I dessa tider av Covid19 kan det vara lämpligt att ge bort en liten present till dina anställda. Framförallt för att de ska känna att deras jobb uppskattas då de jobbar hemifrån. Det går även att ordna event internt där dina medarbetare löser roliga uppgifter tillsammans trots att de inte är på samma plats.

You May Also Like