Marknadsför dig i vardagen

Marknadsföring är ett extremt brett uttryck som betyder i princip allt du gör för att få uppmärksamhet från utomstående samt få de som känner till dig att köpa dina produkter eller tjänster.I denna artikeln tänkte vi gå igenom några av de saker man kan göra i vardagen för att synas lite bättre och påminna potentiella kunder om att man existerar.

Visitkort

Även om världen är allt mer digital så har visitkorten fortfarande ett stort värde. Att ge ut ett fysiskt föremål med all eventuell kontaktinformation man kan behöva befäster sig betydligt bättre hos mottagaren. De allra bästa är om det i sin formgivning sticker ut och på så sätt inte blir lika roliga att kasta bort.

Pennor och andra roliga tillbehör

Att köpa pennor med tryck är ett sätt att precis som ovan, ge de potentiella kunderna en fysisk påminnelse att man existerar. När man köper så kallade ”Giveaways” som det också kallas så är det viktigt att man känner till sin marknad. Att ge bort de billigaste plastpennorna som finns när man är Bentley återförsäljare kan vem som helst förstå inte är det bästa. Andra produkter som fungerar bra som gåvor är usb-minnen, kapsylöppnare och LED-ficklampor.

Kläder

Att ge bort T-shirts med tryck är precis som pennor väldigt klassiskt och lyckat. Mottagarna blir med detta även en framtida reklamkanal då de i framtiden går klädd i plagget och visar upp företagets logotyp.  

You May Also Like